Bilder av thea blogg

bilder av thea blogg

Ta bilder! På vinteren har jeg ingen inspirasjon til å kunne ta bilder, jeg synes alt blir så grått og kjedelig. Så i sommer skal jeg ta frem kameraet oftere. Alle bildene i Emmy og Thea sin lille blogg. hei dere skal bare få vite litt om meg og thea og begge vi liker 1D one direction. Emmy K. B. o. T. S. t. onsdag. Etter TV-deltakelsen har Thea blant annet skrevet blogg, og også deltatt i bikini fitness. Nedenfor kan du se bildene til Thea fra bryllupet.

Bilder av thea blogg - Moelv

Jeg er full i feber, får med meg det minste. Hvordan skal jeg kunne legge meg om kvelden, i ro, når ingen vet hvorfor alt sa stopp og nesten stoppet for alltid? bilder av thea blogg

Bilder av thea blogg - Porsgrunn

For én uke siden fikk lungene mine nok. Det svingerog dette livet — disse dagene — er vanskelig å forholde seg til. Det er så mange av dere som skal ha litt av hederen som medfølger denne nye prisen min. Jeg elsker håret mitt! Det er mindere en to uker til! Det kan du også gjøre. Jeg håper du finner fred nå, og at du er på et sted som er deg verdig.

Videos

SPØRSMÅLSRUNDE FOR MIN SPRÅKREISE TIL MALTA 2016 DEL 1 Ta bilder! På vinteren har jeg ingen inspirasjon til å kunne ta bilder, jeg synes alt blir så grått og kjedelig. Så i sommer skal jeg ta frem kameraet oftere. Sjekk dere! Det krever så lite, og det kan redde livet ditt. Bildet har jeg hentet fra bloggen til Thea, som dere finner her. Det er tatt av Per Ervland. Etter TV-deltakelsen har Thea blant annet skrevet blogg, og også deltatt i bikini fitness. Nedenfor kan du se bildene til Thea fra bryllupet.

0 thoughts on “Bilder av thea blogg

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *