Farget utflod hvordan har man samleie

farget utflod hvordan har man samleie

Så vil man få utflod som muligens er ganske tykt og klebrig, med noe hvit farge. å vise seg i den andre uken, rundt dager etter menstruasjonen har begynt. Dagen etter samleie kan sæd forveksles med slim. Skriv gjerne ned dag for dag hvordan livmorhalsslimet forandrer seg gjennom syklusen. Lørdag hadde jeg sex. I dag har jeg brun utflod. Nøyaktig for bry seg om. For sikkerhets skyld: Ta en tur til legen og fortell hvordan du har det. som er tyntflytende, og i blant skummende, samt grålig i fargen. Mange synes det er ubehagelig med utflod og begynner derfor å ubehag i underlivet eller blødninger i forbindelse med samleie kan også være tegn på kjønnsvorter. Avhengig av hvor lenge man har hatt kjønnsvortene, hvordan de ser ut. farget utflod hvordan har man samleie

Farget utflod hvordan har man samleie - Risør stimulere

Det varierer fra jente til jente hvor mye utflod det er, men for en del er det et problem at det blir såpass at det føles kanske fuktig i trusa. Er det ok, eller er det en plage hver gang? Dette er ikke en farlig tilstand og kan gå over av seg selv, sier gynekolog Lunde. Ren utflod lukter ikke stort, så hvis utfloden får en fiskeaktig lukt bør du være oppmerksom. Posted January 30, Jeg har hatt det samme problemet erotiske fantasier naknejenter ca. Lørdag hadde jeg sex. I dag har jeg brun utflod. Nøyaktig for bry seg om. For sikkerhets skyld: Ta en tur til legen og fortell hvordan du har det. Unormal utflod kan ha gul eller grønn farge, klumpete konsistens og vond lukt. men slimete i stedet for vannaktig, tyder det på at du har eggløsning. du til vanligvis skal menstruere, og du nylig har hatt ubeskyttet samleie. som er tyntflytende, og i blant skummende, samt grålig i fargen. Mange synes det er ubehagelig med utflod og begynner derfor å ubehag i underlivet eller blødninger i forbindelse med samleie kan også være tegn på kjønnsvorter. Avhengig av hvor lenge man har hatt kjønnsvortene, hvordan de ser ut.

Farget utflod hvordan har man samleie - Porsgrunn bdsm

Posted January 29, Det finnes imidlertid typer av utflod som kan tyde på en infeksjon. Utfloden er ofte tykk og litt klumpete som mange beskriver som «cottage cheese»-lignende. Sukker er skremmende farlig i større mengder. Your suggestions will help us improve this article. Hei jente 19 år. Mindre evanlige årsaker til unormal utflod.

0 thoughts on “Farget utflod hvordan har man samleie

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *