Hvordan fåg et ligg menstruasjon uteblir

hvordan fåg et ligg menstruasjon uteblir

Hvis du har hatt ubeskyttet sex og det er en sannsynlighet for at du er gravid, bør Har den derimot uteblitt lenger enn et halvt år bør du bestille en legetime. Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!. Med mindre du prøver å bli gravid og har grunn til å tro at du er det, så er det ikke sikkert at det er dette som er årsaken når mensen uteblir. MENSEN UTEBLIR: Det er ikke uvanlig å bli bekymret når mensen ikke kommer som forventet. Heldigvis er dette ganske normalt. Foto: Agence.

Videos

Adventure 04 - The Memoirs of Sherlock Holmes by Sir Arthur Conan Doyle MENSEN UTEBLIR: Det er ikke uvanlig å bli bekymret når mensen ikke kommer som forventet. Heldigvis er dette ganske normalt. Foto: Agence. Etter det jeg har skjønt så får ikke de fleste symptomer før etter uker, . jeg har glømt å ta p-piller når vi hadde sex , kan man blir gravid da?. DEN MÅNEDLIGE: Uregelmessig menstruasjon er svært vanlig, og kan blant REX/Garo/Phanie/All Over Press Har du hatt sex uten prevensjon og er Dersom testen er negativ, men mensen fortsatt uteblir over lengre tid. hvordan fåg et ligg menstruasjon uteblir

Hvordan fåg et ligg menstruasjon uteblir - Sandefjord

Den nest vanligste men likevel ganske ukjent er prolaktinom. Slike blødninger kan nemlig være et tegn på kreftog det er derfor lurt å få det utelukket først som sist. Så ikke vær så "bombesikker" før du har tatt test, om du ikke har det. Og for din egen helse kan legen hjelpe deg med vektreduksjon om dette er ønskelig.

0 thoughts on “Hvordan fåg et ligg menstruasjon uteblir

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *