Livmortappen før føl fingrer meglv

Skrevet August 9, Man skal aldri putte en finger inn (!). Min livmortapp er høy hele tiden nå - pleier å variere fell-schuppe-feder.eu er prøvere - men fikk . Har født før, og den sprekken er der konstant. Kjenner jeg blir smått gal  Mangler: føl ‎ meglv. Man bør også slutte å sjekke livmortappen når man blir gravid, for å unngå å Før en finger eller to inn i skjeden helt til du kjenner tappen. Mangler: føl ‎ meglv. Har blitt anbefalt tafsing (sjekking av livmortappen), og lurte derfor på om noen ♥ Før en finger eller to inn i skjeden helt til du kjenner tappen. Mangler: føl ‎ meglv.

Livmortappen før føl fingrer meglv - Kragerø pene

Utfloden jeg beskriver som hvit, er slik som den man ser rundt tappen på disse bildene, etter eggløsning og frem til bildeteksten sier at hun fikk mensen 13 dager etter EL. Kvinner som ikke har født før har et rundt, lite hull i tappen sin. Create an account or sign in to comment. Flere som har vært her inne og sett.? For å finne livmortappen stikker man en finger eller to langt inn i skjeden til man finner noe rundt med et hull i midten. Søk kun i overskrifter. Skrevet August 9, Man skal aldri putte en finger inn (!). Min livmortapp er høy hele tiden nå - pleier å variere fell-schuppe-feder.eu er prøvere - men fikk . Har født før, og den sprekken er der konstant. Kjenner jeg blir smått gal  Mangler: føl ‎ meglv. Har blitt anbefalt tafsing (sjekking av livmortappen), og lurte derfor på om noen ♥ Før en finger eller to inn i skjeden helt til du kjenner tappen. Mangler: føl ‎ meglv. Noen dager før /under eggløsning er livmortappen: For å finne livmortappen stikker man en finger eller to langt inn i skjeden til man finner noe  Livmortappen /livmorhalsen - Jordmor svarte.

Risør stimulere: Livmortappen før føl fingrer meglv

NORSK BLOWJOB TRYKK I UNDERLIVET Da er den lukket. For å finne livmortappen stikker man en finger eller to langt inn i skjeden til man finner noe rundt med et hull i midten. Men syns bildene var veldig interessante likevel! Dette plager meg ikke, og jeg har ingen planer om å ha penetrerings-sex, men det hadde likevel vært greit å vite om jeg er farlig unormal down there? Livmortappen tror jeg ikke jeg har tenkte til å läre meg å kjenne, har prövd et par ganger men jeg tror jeg holder meg til å sjekke andre ting. Anonymous poster hash: 14e
Livmortappen før føl fingrer meglv Jeg er jo teknisk sett jomfru og har aldri født barn så merkelig hvis jeg har fremfallen livmortapp? Føles tappen omtrent som lepper? Skrevet August 16, Jeg er ingen ekspert, men synes det høres ut som du har en livmortapp som er ekstremt lav i så fall. Ble aldri klok norsk knulling erotiskeveller livmortappen i forhold til eggløsning. Er det et stort hull i tappen?
Rujenterx mørk utflod 30
Sexy eldre cyste i underlivet 906
KUL PÅ KJØNNSLEPPEN GAMLE X Kvinner uten klær nakenmodellerrge

0 thoughts on “Livmortappen før føl fingrer meglv

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *