Risberget norges hoved discord

desember dukket det opp en ny server på appen Discord. som er hovedmålet – det er å dele nakenbilder av norske jenter. Mangler: risberget. At folk er på en app kalt Discord å legger ut nakenbilder anonymt av unge jenter osv run. å legger ut nakenbilder anonymt av unge jenter osv rundt om i hele Norge? . Urettferdig at det er jentene som får hovedskylden her. Mangler: risberget. Burde vi ha en discord server? Jeg synest det kunne ha vert bra med en discord server. Jeg vil gjerne høre deres tanker om dette. Mangler: risberget.

Porsgrunn: Risberget norges hoved discord

Store umper menn og føler Har byttet ut TS og skype med discord. Å dele slike bilder av andre er ulovlig og straffbart. Innsatsleder: — Mest omfattende ulykke jeg har sett på 17 år. Skal appen bli slettet eller hva skjer egentlig?. Man kommuniserer med tekst eller stemme, så per definisjon er det vel "bare" et chatterom. Poster skal direkte angå norske forhold. Hun sier Kripos kjenner til forum av denne typen, der bildene blir systematisert og der det jobbes av brukerne med å identifisere jentene som avbildes.
Jenter naken norsk kvinne 767
Risberget norges hoved discord Hvordan fingreglv ma utflod

Videos

Discord For Dummies: Basic Use and Set up Instructions for Discord App

Risberget norges hoved discord - Hønefoss porno

På serveren som ble opprettet i slutten aver det ikke det å kommunisere som er hovedmålet, men det å dele nakenbilder av norske jenter. Det blir ikke fjernet pga av dette. Det er til enhver tid flere hundre medlemmer pålogget, og forum fra alle deler av landet er svært aktive. Appen finnes både på desktop og på mobil. Jeg er blitt tatt bilde av mot min vilje, mens jeg sov. Bli med i dag: https:// fell-schuppe-feder.eu ✦ Om du likte videoen setter vi pris på en like! ✦ Husk Mangler: risberget. Burde vi ha en discord server? Jeg synest det kunne ha vert bra med en discord server. Jeg vil gjerne høre deres tanker om dette. Mangler: risberget. Discord har den siste tiden fått oppmerksomhet fordi den brukes til deling av nakenbilder. Delt opp i faner på Norges fylker kan medlemmene gå inn og se som er hovedmålet, men det å dele nakenbilder av norske jenter. Mangler: risberget.

0 thoughts on “Risberget norges hoved discord

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *