Trekant med to menn jentekropp

trekant med to menn jentekropp

TREKANT: Mange menn er så selvsikre at de tenker at de lett kan tilfredsstille to kvinner Tenner på å se kjæresten sin med en annen jente. Jeg er en mann som har fantasi om å totalt sjemme bort en jente /kvinne sammen med en annen mann. Sjønner ikke overdrivelsen og homofobi frykten som. Meg og mannen min har det veldig bra seksuellt, eneste er at jeg Jeg ønsket å ha det med en jente, og det ble da en veldig god venninde.

Trekant med to menn jentekropp - Svelvik sprut

Ellers vil jeg si: Det kan være helt topp, særlig hvis to gutter gjør alt de kan for å tilfredsstille deg! Denne "ordningen" varte en kort stund bare, før jeg fikk skrekken for trekantsex. Må si jeg forstår svaret erotiske drømmer sex jenter når jeg ser på hva jeg skrev. Hva får deg til å tro at en naken dame innenfor intimsonen vår er helt greit da? Kjenner ett par som hadde tre-kant sex De fleste få ikke en dame engangdefinert " man er singel uten dame"KK teller ikke. trekant med to menn jentekropp

Trekant med to menn jentekropp - Leknes nrk

LES OGSÅ: Dette lurer vi på om sex Hvorfor er det slik at menn synes det er helt ok at kjæresten deres kliner med en annen kvinne, men ikke med en annen mann? VG Debatt Backstage Spill Quiz Lister Tegneserier Alternativt Livssyn Jul og høytid UFO og Alternative Teorier Dyr Rujenter uten klær norske jenter snapchat, Fiske og Friluftsliv Litteratur Kunst YouTube Humor Hobby. Ingen innloggede medlemmer aktive. Skjult ID med pseudonym bare meg. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. TREKANT: Ifølge eksperten er det svært vanlig at menn fantaserer om å ha sex med to (eller tre) kvinner samtidig. Foto: Shutterstock / dotshock. Når det er sagt så skrev jeg utifra en manns perspektiv, altså hvorfor en mann ønsker trekant med en annen mann og en jente. Meg og mannen min har det veldig bra seksuellt, eneste er at jeg Jeg ønsket å ha det med en jente, og det ble da en veldig god venninde.

0 thoughts on “Trekant med to menn jentekropp

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *